Saturday, July 16, 2016

අකලට හිසකෙස් සුදු වීමට

ඉදුණු අලු කෙසෙල් හෝ සුවදැල් සීනි මී පැණි සමඟ ආහාරයට ගැනීමෙන් අකාලයේ හිසකෙස් පැසීම වලක්වා ගතහැක.

 

Related Posts:

  • හරිත තේ වල වැදගත්කම   හරිත තේ අපේ ආහාර ජීරණ පද්ධතියෙන් සහ රුධිරයෙන් විෂ අපද්‍රව්‍ය ඉවත් කිරීමේ හැකියාවෙන් අනූන පානයක් වෙයි. මෙහි තිබෙන සුවිශේෂී ශාක රසායනිකයක් ව… Read More
  • සම සිනිඳු වීමට   දිය නුමුසුව පොල් කිරි මිරිකා ඇගෙහි ගල්වා විනාඩිකින් පසුව දිය නාන්න. සබන් නොගා සෝදා හරින්න. … Read More
  • යෝගට් සත්කාරය යෝගට් මේස හැඳි 2ක් පමණ, දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්, මී පැණි ටිකක් ගෙන සියල්ල මිශ්‍ර කර බෙල්ලේ සහ මුහුණේ ආලේප කර මිනිත්තු  කිහිපයකින් පමණ පසු සෝදා ඉවත් … Read More
  • කඩල ආලේපය   අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය:- කඩල ස්වල්පයක්, මී පැණි ස්වල්පයක්, ලෙමන් බිංදු ස්වල්පයක්,  කඩල මුලින් හොඳින් පෙඟෙන්නට හැර පිටි වනතුරු හෝ… Read More
  • මාලු කටු හිර වූ විට කෙසෙල් බඩ මාලුව අනුභවයෙන් උගුරේ ගලනාල මාර්ගයේ තිබෙන කුඩා මාලු කටු බැහැර වේ.   … Read More

0 comments:

2:55 AM