Sunday, July 17, 2016

හරිත තේ වල වැදගත්කම

 

හරිත තේ අපේ ආහාර ජීරණ පද්ධතියෙන් සහ රුධිරයෙන් විෂ අපද්‍රව්‍ය ඉවත් කිරීමේ හැකියාවෙන් අනූන පානයක් වෙයි. මෙහි තිබෙන සුවිශේෂී ශාක රසායනිකයක් වන කැටචීන් වලට අක්මාවේ විෂ හරණ එන්සයිම වල ක්‍රියාකාරීත්වය වැඩි දියුණු කිරීමට හැකි බව සොයා ගෙන තිබේ.

Related Posts:

  • අලිගැට පේර සත්කාරය අලි පේර ස්වල්පයක්, දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්, මී පැණි ටිකක් ගෙන සියල්ල මිශ්‍ර කර බෙල්ලේ සහ මුහුණේ ආලේප කර මිනිත්තු 20 කින් පමණ පසු මද රස්න ජලයෙන් සෝදා ඉවත්… Read More
  • අකලට හිසකෙස් සුදු වීමට ඉදුණු අලු කෙසෙල් හෝ සුවදැල් සීනි මී පැණි සමඟ ආහාරයට ගැනීමෙන් අකාලයේ හිසකෙස් පැසීම වලක්වා ගතහැක.   … Read More
  • යෝගට් සත්කාරය යෝගට් මේස හැඳි 2ක් පමණ, දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්, මී පැණි ටිකක් ගෙන සියල්ල මිශ්‍ර කර බෙල්ලේ සහ මුහුණේ ආලේප කර මිනිත්තු  කිහිපයකින් පමණ පසු සෝදා ඉවත් … Read More
  • හිස් හොරි ඉවත්කරගැනීමට 1) ක්‍රමය:-  පොල් විනාකිරි කෝප්ප 1/2 ක් ගෙන ජලය කෝප්ප 1/2 ක් දමා කලවම් කොට එම මිශ්‍රණයෙන් හිස් කබල හොඳින් පොඟවා හොඳින් මසාජ් කරන්න. ඉන් විනාඩි … Read More
  • මාලු කටු හිර වූ විට කෙසෙල් බඩ මාලුව අනුභවයෙන් උගුරේ ගලනාල මාර්ගයේ තිබෙන කුඩා මාලු කටු බැහැර වේ.   … Read More

0 comments:

2:18 AM